Kurumsal Bağış

HAVALE / EFT YOLUYLA BAĞIŞ

Vakfımıza yapmak istediğiniz bireysel bağışlarınız için aşağıdaki hesap numarasına bağışlarınızı gönderebilirsiniz.

ADNAN ÇABUK SİDDASHRAM MİSTİK ÖĞRETİLER VAKFI
VAKIFLAR BANKASI – OSMANBEY ŞUBESİ (006)
Hesap No: 00158007300093926
IBAN: TR 6000 0150 0158 0073 0009 3926

ÜRÜN VE HİZMET SPONSORLUĞU

Adnan Çabuk Mistik Öğretiler Vakfı olarak, halkımıza ücretsiz Yoga seansları düzenleyerek, doğru nefes, doğru egzersiz, sağlıklı olma ve farkındalıklarını arttırma anlamında çok çeşitli çalışmalar ile her türlü desteği iletmeye çalışıyoruz. Siz de firmanızın kurumsal değerini arttırmak ve çalışmalarımıza destek olmak adına ürün ve hizmet sponsorumuz olabilirsiniz. Bağışlanan ürünler karşılığında kurumunuza bağış makbuzu kesilecektir.

KAMPANYA SPONSORLUĞU

Farklı dönemlerde yürüttüğümüz farkındalık kampanyalarına kurum olarak destek verebilir, kamuoyuna ulaşmamızda yanımızda yer alabilirsiniz. Mevcut kampanyalarımız için iletişim sayfamızdan bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.