Vakfımız Çalışma Komisyonları Hakkında Duyuru – Aralık 2014

Sevgili Yoga’ya gönül veren arkadaşlarımız,

01.12.2014 tarihli yönetim kurulu toplantımızda, Vakıf çalışmalarımız ile ilgili olarak, aşağıda detayları belirtilen komisyonların kurulmasına karar verilmiştir. İsmi geçen komisyonlarda görev almak isteyen gönüllü arkadaşlarımızın 21.12.2014 tarihine kadar bu isteklerini vakif@adnancabukyogavakfi.org adresine komisyon ismini belirterek e-posta yoluyla bildirmeleri gerekmektedir. Yönetim kurulunca yapılan başvurular değerlendirilerek belirlenecek komisyon üyeleri 22.12.2014 tarihinde vakıf web sitemizden ve e-bülten kanalı üzerinden ilan edilecektir.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Projeler Komisyonu:

Bu komisyonun temel kuruluş amacı; vakıf amaçları doğrultusunda kamuya hizmet edecek projeler oluşturmaktır. Bu bağlamda benzer amaçlarla kurulmuş vakıflar ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak projeler için işbirliği çalışmaları yapmaktır.
Komisyonun bağlı olduğu Yön.Krl.Üyesi: Ayten Yetimoğlu, GSM: 0532 7111174

Tanıtım ve Halkla İlişkiler Komisyonu:

Bu komisyonun amacı; Vakfın tanıtılmasına ve gelirlerinin arttırılmasına yönelik, dayanışmayı arttıracak etkinlikler, geceler, yemekler, festivaller gibi organizasyonlar düzenlemektir.
Komisyonun bağlı olduğu Yön.Krl.Üyesi: Adnan Çabuk, GSM: 0533 7778640

Medya Takip Komisyonu:

Bu komisyonun kuruluş amacı; Gazete, Televizyon gibi klasik medya ve Internet ortamındaki sosyal medya organlarının (Facebook, Twitter, Web Sitesi) takibi, bunlar için içerikler hazırlanması, Vakıf kararlarını bu organlarda duyurmak ve ilan etmektir.
Komisyonun bağlı olduğu Yön.Krl.Üyesi: Ali Altan Saka, 0533 4775883

Komisyonlara Son Başvuru Süresi: 21.12.2014
Komisyonların Açıklanma Zamanı: 22.12.2014

Sevgi ve saygılarımızla..

Adnan Çabuk Siddashram Mistik Öğretiler Vakfı Yönetim Kurulu

Konu ile ilgili aklınızda birşeyler varsa lütfen yazınız.