Kerim URALLI

Kerim UrallıKerim Urallı Üsküdar Amerikan Lisesi’nden mezun olduktan sonra ABD Pennsylvania’daki Bucknell Üniversitesi’nde işletme ve felsefe eğitimi aldı. Kariyerine finans sektöründe başlayan Kerim, Morgan Stanley ve Credit Suisse yatırım bankalarında altı yıl banker olarak çalıştı. Bu şirketlerin New York, Londra ve İstanbul ofislerinde şirket birleşmeleri ve iktisaplar ile kurumsal strateji departmanlarında danışman olarak görev aldı. Daha sonra Borusan Holding’de kurumsal strateji bölümünde çalıştı.

Kerim Urallı, şu anda Afrika’daki en az gelişmiş ülkelere insani yardım amacı ile yola çıkmış SEN-DE-GEL derneğinin Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nda (Koruncuk – Bolluca Çocukköyü) çalışıyor. Kerim Urallı ayrıca 2012’den beri Sufizm ve Varlıksal Felsefe ağırlıklı soyut düşünce atölyeleri düzenliyor.