Çalışma Komisyonları Sonuçları

Sevgili Yoga’ya gönül veren arkadaşlarımız,

23.12.2014 tarihinde toplanan yönetim kurulumuz; komisyonlar için yapılan başvuruları değerlendirmiş ve aşağıda isimleri belirtilen gönüllü arkadaşlarımızı görevlendirmiştir. Bütüne ve evrene hayırlı olması arzusu ile kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Komisyonlarımız ve görevli arkadaşlarımız aşağıdaki gibidir;

Projeler Komisyonu:
Bu komisyonun temel kuruluş amacı; vakıf amaçları doğrultusunda kamuya hizmet edecek projeler oluşturmaktır. Bu bağlamda benzer amaçlarla kurulmuş vakıflar ve diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak projeler için işbirliği çalışmaları yapmaktır.

Komisyonun bağlı olduğu Yön.Krl.Üyesi: Ayten Yetimoğlu, GSM: 0532 7111174
Görevli Gönüllülerimiz: Gülhan Cantürk, Kaan Başakçı, Orkun Kargöz

Tanıtım ve Halkla İlişkiler Komisyonu:

Bu komisyonun amacı; Vakfın tanıtılmasına ve gelirlerinin arttırılmasına yönelik, dayanışmayı arttıracak etkinlikler, geceler, yemekler, festivaller gibi organizasyonlar düzenlemektir.

Komisyonun bağlı olduğu Yön.Krl.Üyesi: Ayla Erdim, GSM: 0532 266 5254
Görevli Gönüllülerimiz: Hülya Gökbel, Tuba Ergün, Şükrü Kospançalı, Ahu Baran, Esra Ergün

Medya Takip Komisyonu:
Bu komisyonun kuruluş amacı; Gazete, Televizyon gibi klasik medya ve Internet ortamındaki sosyal medya organlarının (Facebook, Twitter, Web Sitesi) takibi, bunlar için içerikler hazırlanması, Vakıf kararlarını bu organlarda duyurmak ve ilan etmektir.

Komisyonun bağlı olduğu Yön.Krl.Üyesi: Ali Altan Saka, 0533 4775883
Görevli Gönüllülerimiz: Hatice Kapudere, Tülay Kospançalı

Destekleriniz için tekrar teşekkür ediyoruz.

Komisyonlarımız ve çalışma arkadaşlarımız ile iletişim kurmak isterseniz vakif@adnancabukyogavakfi.org adresine e-posta gönderebilir veya İletişim sayfamızdan form doldurabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla bilgilerinize sunarız.

Adnan Çabuk Siddashram Mistik Öğretiler Vakfı Yönetim Kurulu

Konu ile ilgili aklınızda birşeyler varsa lütfen yazınız.